Usa el teu correu d’empresa amb Gmail

I accedeix des del treball, casa teva o el Carib

Si uses Gmail en el teu correu personal i t’agrada com funciona, per què no utilitzar-ho també amb el correu de la teva empresa? I qui diu Gmail, diu Calendar, Drive, Meet i totes les aplicacions d’oficina que coneixes de Google.

Google Workspace és el servei de Google per a utilitzar totes les seves eines sota el teu propi domini. És a dir, el teu correu @elmeunom.com gestionat des de Gmail. I molt més que el correu. Un office complet en el núvol que és més accessible, segur, col·laboratiu.

Si vols fer el salt al núvol, parla amb nosaltres. Som partners oficials de Google en la implementació de Google Workspace.

Distribuidores de Google Workspace
Molt més que una copia de seguretat
Una manera diferent (i millor) de treballar

No és un disc dur. És un “office”

Utilitzar Google Workspace és treballar directament en el núvol, perquè té un paquet d’eines empresarials complet. Correu, documents, fulls de càlcul, presentacions, videotrucades, xat… Tot inclòs en qualsevol dispositiu sense pagar llicència per cada programa instal·lat.

Accesible

Entra al correu i tota la resta des de qualsevol lloc. En l’ordinador del treball, en el mòbil, en el portàtil… Estiguis on estiguis, accedeix en pocs segons amb un navegador o amb les aplicacions de Google.

Fàcil d’utilitzar

Tant el correu com les altres aplicacions de Google Workspace són molt més senzilles d’utilitzar que altres programes. Si estàs acostumat a Gmail, tindràs un enamorament sobtat amb les aplicacions que encara no coneguis.

Col·laboratiu

El treball en el núvol permet treballar en equip, però de veritat. Amb sistema de videotrucada, xats i veient els canvis a temps real, per a no haver d’enviar versions dels documents cada vegada que es modifiquen.

Amb molt d’espai

Tens un mínim de 30GB d’espai per a cada usuari i possibilitat d’ampliar fins a l’infinit, en funció del pla. Guarda tots els “per si de cas”, perquè l’espai no te l’acabes.

I sobretot és 100% segur

Es fan còpies de seguretat contínues, encara que tu no guardis mentre treballes. Tens control sobre els permisos en cada fitxer que comparteixes. I un sistema d’autenticació en dos passos, la qual cosa impedeix accessos indesitjats

Si vols començar a utilitzar Google Workspace, parla amb nosaltres

Actualitat

Sobre Google Workspace

A QualityStudio, sempre estem al dia de les novetats del sector en matèria de disseny, SEO, Google Ads,…

Autoritzo l'enviament d'informació.

Contacta amb QualityStudio

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a aconseguir les teves metes