Fes publicitat a Google Ads amb nosaltres

I tindràs resultats sense gastar una fortuna

Fer publicitat a Google és la manera més ràpida i directa de multiplicar la teva visibilitat, vendre més amb la teva web i desplaçar cap avall la teva competència.

Garanteix l’èxit de les teves campanyes i aconsegueix nous clients amb anuncis ben dirigits a les persones adequades, on cada visita compti. Inverteix exactament el necessari per a fer que les teves campanyes de Google Ads siguin rendibles. Si vols resultats, parla amb nosaltres.

Anuncis a Google que donen beneficis
Rep molt més del que inverteixes

Posició de luxe

Google ha reservat l’espai millor valorat per a la publicitat, lògic. Juga aquesta carta a favor teu per a multiplicar la teva presència, col·loca la teva web a dalt de tot en termes súper competits o apareix quan algú cerqui una marca de la competència.

Presència immediata

Amb Google Ads et posiciones a dalt d’un dia per l’altre. Encara que la web sigui nova o la teva competència sigui un gegant a Internet, amb el sistema d’anuncis pots obrir-te pas, fer que et vegin i començar a rebre visites avui mateix.

Paga només per resultats

El sistema de Google Ads és el tipus PPC (Pay per Clic). És a dir, només pagues quan obtens alguna cosa a canvi. Una visita a la web o una trucada, per exemple. Si no hi ha resultats, no pagues. Senzill però efectiu.

Campanyes optimitzades

Amb QualityStudio la teva inversió és eficient. Perquè estem capacitats per aconseguir el cost més baix per clic i treballem diàriament per a evitar els clics inútils. Així aconseguim que la teva inversió tingui els màxims beneficis.

Google Partners

La nostra experiència i formació estan avalades pel mateix Google. Per a obtenir aquesta certificació passem exàmens cada any i hem de mantenir el rendiment de les nostres campanyes per sobre del 70%. Nosaltres tenim un 95%.

Més que el cercador

Google Ads es coneix sobretot pels anuncis en el cercador. Però la plataforma de publicitat dona molt més de si i pot ser interessant en el teu cas posar anuncis en altres llocs web, a Google Shopping, a Google Maps, en aplicacions o a Youtube.

Si vols esprémer la teva inversió, parla amb nosaltres

Actualitat

Sobre anuncis a google

A QualityStudio, sempre estem al dia de les novetats del sector en matèria de disseny, SEO, Google Ads,…

Autoritzo l'enviament d'informació.

Contacta amb QualityStudio

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a aconseguir les teves metes