Allotjament web professional

Un servei d’allotjament ràpid i espaiós

Podríem donar-te mil detalls tècnics per a explicar que et donem el millor allotjament, però això li ho deixem als informàtics. Que parlin entre ells.

Tu queda’t amb això, que és el més important: el teu web és més ràpida i fluida amb el nostre hosting web professional. I això t’agrada a tu, li agrada a la gent que et visita i també a Google.

Hosting web d’alt rendiment
La qualitat es nota i se sent

Servidors a Espanya

Si vens en línia, és un requisit que la botiga estigui allotjada al nostre país. A més, els servidors locals fan que la resposta de la web sigui més ràpida.

Servidors propis

Treballem amb servidors propis, que reemplacem sistemàticament cada pocs anys, per a disposar sempre de servidors d’última generació i oferir-te la màxima velocitat i el millor rendiment.

Complau a Google

El temps de resposta del servidor suma punts en la qualitat de la web. Per això, un hosting professional t’ajuda a sortir més amunt a Google perquè et vegin més clients.

Certificat SSL

Tots nostres hostings inclouen un Certificat SSL premium per assegurar el teu web i donar tranquil·litat als teus clients. A més, si el teu web encara no té SSL, Google t’enviarà al pou.

Hosting administrat

Deixa el treball a les nostres mans. Ens encarreguem de l’administració del hosting, mantenint tots els seus components actualitzats perquè el teu web i el teu correu estiguin sempre segurs i protegits.

Sempre actualitzats

Tots els nostres servidors estan sempre actualitzats i adoptem totes les novetats tecnològiques que aportin millores quan són estables. Substituïm el maquinari cada 48 mesos com a màxim.

Si busques un hosting potent, parla amb nosaltres

Actualitat

Sobre hosting i serveis d’internet

A QualityStudio, sempre estem al dia de les novetats del sector en matèria de disseny, SEO, Google Ads,…

Autoritzo l'enviament d'informació.

Contacta amb QualityStudio

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a aconseguir les teves metes