Analitzem el que passa a la teva web

Per a prendre decisions amb coneixement

Fora d’internet és difícil valorar el resultat de la publicitat que fem. Però a la web treballem amb avantatge, perquè podem mesurar i decidir amb el cap. I això et permet prendre decisions informades.

Mesura, compren i actua
Pren les millors decisions per al teu negoci

Coneix la teva audiència

Descobreix la demografia i els interessos de les persones que visiten el teu web. Comprova que estan arribant els perfils adequats i dirigeix el missatge de forma més personalitzada.

Assabenta’t d’on venen

Identifica per quins canals venen les visites (trànsit directe, posicionament SEO, campanyes de Google Ads, email màrqueting i altres plataformes) per a comprovar que les teves campanyes funcionen.

Optimitza la UX

Detecta si hi ha alguna cosa que no funciona com hauria i millora la funcionalitat. Verifica com i quan et visiten els usuaris per a assegurar-te que naveguen de manera còmoda.

Analitza el teu millor contingut

Comprova quines pàgines són les més populars en el teu web i pensa en com pots aprofitar-les millor perquè et generin més contactes o per a vendre més.

Mesura les interaccions

Verifica si els usuaris fan les accions desitjades gràcies al seguiment d’esdeveniments. Si el teu web no té la conversió esperada, caldrà fer-li un volt.

Observa en temps real

L’anàlisi en temps real és molt útil per a veure què passa aquí i ara. Si llances una campanya que tindrà impacte a l’instant a la web, pots mesurar-ho.

Si prens decisions només per intuïció, parla amb nosaltres

Actualitat

Sobre l’analítica web

A QualityStudio, sempre estem al dia de les novetats del sector en matèria de disseny, SEO, Google Ads,…

Autoritzo l'enviament d'informació.

Contacta amb QualityStudio

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a aconseguir les teves metes