Una botiga en línia ha de vendre

I tota la resta és afegit

Una botiga en línia és un negoci i el seu propòsit és vendre. Nosaltres ho veiem clar i dirigim les nostres accions a aconseguir-ho.

Desenvolupem una botiga fàcil d’usar per al teu client, ràpida i atractiva, perquè quan les coses són senzilles funcionen. Et guiem perquè tinguis un comerç professional, sense serrells solts i coses a mig fer, perquè guanyar-te la confiança dels quals compren és fonamental. I posem l’aparador a la vista en els millors carrers d’Internet.

Si vols crear una botiga en línia que vengui, t’acompanyem abans, durant i després.

Es tracta de muntar un negoci rendible
I fer que sigui el més fàcil per a tu

Planificació

Que no et confonguin. Una botiga en línia és un negoci complet i, com a tal, necessita un projecte amb cap. Una botiga en línia que embeni no s’inventa en dos dies, però et guiem perquè posis el focus en l’important.

Clau en mà

Siguem sincers: tú vols posar-te a vendre, res més. Per això, nosaltres et lliurem una botiga online operativa al 100%, amb un disseny atractiu, amb les funcions testejades i amb tots els productes col·locats al lineal.

Et portem clients

Situem la teva botiga en els llocs més visibles d’Internet, perquè et vegin els clients i arribin les vendes. Treballem en la captació de nous clients i en estratègies per a acaronar als que van arribar, perquè es quedin amb tu molt de temps.

Posicionament SEO

Treballem amb Prestashop i Woocommerce de WordPress, dues plataformes òptimes per a posicionar-nos a Google de manera natural. Perquè a mitjà i llarg termini, no haver de pagar per cada clic que reps és un gran avantatge.

I a més a més disseny

Per descomptat, ho fem molt bonic. Perquè el disseny atractiu ens ajuda a transmetre el valor de la teva marca. Perquè el disseny web pensa que la botiga en línia sigui fàcil d’usar. I perquè el disseny responsive permet que et comprin de manera còmoda en mòbil i en PC.

Manteniment

Som el departament en línia de la teva empresa. Ens encarreguem del manteniment tècnic perquè tu només t’ocupis d’atendre els clients. I ens quedem al teu costat per a donar-te suport si ho necessites. Sense contractes de permanència ni obligacions.

Si vols una botiga en línia que vengui, parla amb nosaltres

Actualitat

Sobre el món de les botigues online

A QualityStudio, sempre estem al dia de les novetats del sector en matèria de comerç electrònic.

Autoritzo l'enviament d'informació.

Contacta amb QualityStudio

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a aconseguir les teves metes