LA WEB HA DE FER QUE LA TEVA EMPRESA VENGUI

TENIR AIXÒ CLAR ÉS EL CAMÍ DE L’ÈXIT

Siguem sincers: tu no vols una web que només sigui bonica. Fas una web perquè vols vendre més. I per això necessites un disseny web que sigui útil per al teu negoci, que aconsegueixi que arribin nous clients. Això és el que fem.

Si vols tenir una web que sigui rendible, la farem realitat… No ho sabem fer d’una altra manera.

Parlem d’aconseguir resultats
I A MÉS A MÉS HO FEM BONIC

Objetiu

Sense objectiu no hi ha estratègia. Sense estratègia no hi ha resultats. Per això, el més important és que dissenyem el teu web amb propòsit: aconseguir que et trobin nous clients i que contactin amb tu. Perquè sabem que això és el que necessites.

Optimització SEO

Els nostres projectes de disseny web estan optimitzats per a posicionar-te a Google. És a dir, perquè apareguis a la primera pàgina quan algú busca el que tu ofereixes. Perquè et vegin clients que encara no et coneixen.

Disseny personalitzat

Dissenyem a mesura i ho fem bonic, perquè l’efectivitat no està renyida amb el bon gust. Perquè una web atractiva també suma per a aconseguir els objectius. I perquè cuidem la imatge de la teva empresa a Internet.

Responsive

El 90% dels usuaris ja es connecten des del mòbil. Així que una web que no és flexible per a adaptar-se a tots els dispositius és una web (gairebé) inútil. Totes les nostres webs són responsive des de 2012.

Escalable

Afegir idiomes, incorporar venda en línia, ampliar el catàleg, acollir nous serveis o funcions. El teu web i el teu negoci evolucionen amb tu. A Qualitystudio treballem per a avui pensant en demà.