Manteniment web sense permanència ni obligacions

Queda’t perquè t’agrada com et cuidem

Igual que el mòbil o l’ordinador, la web necessita actualitzacions per a estar protegida i còpies de seguretat per a estar tranquils passi el que passi.

A QualityStudio ens encarreguem d’aquest manteniment imprescindible de la web i el hosting. El nostre protocol s’ha dissenyat per a blindar davant els riscos i assegurar que les dades estaran sempre resguardats.

Manteniment web
La tranquil·litat no té preu
Però no prevenir pot sortir molt car

Protecció i seguretat

Utilitzar el principal programari del món per a fer la teva web té mil avantatges i un sol requisit: has d’impedir les vulnerabilitats. Les nostres webs estan protegides amb pany i forrellat, però a vegades ens arriba una empresa amb problemes en el seu web i sabem com es passa de malament.

Backups

El nostre protocol de còpies de seguretat té tres nivells de suport, per a prevenir des de ciberatacs fins a desastres naturals. Fem còpies de seguretat diàries. Ens encantaria que mai les necessitessis, però si ocorre un problema les teves dades estaran resguardades i a punt per a ser recuperades.

Sempre actualitzats

La tecnologia avança cada dia, aquest mòbil que tens a la mà no és el mateix que el de fa cinc anys. Mantenim actualitzats el programari i els plugins de la web, perquè s’obri, es vegi i funcioni bé en els navegadors moderns, així com per a mantenir-la segura.

Continguts

Entrar a la web d’una empresa que té les dades de contacte desactualitzades, imatges de productes que ja no té o un blog amb l’últim article del 2017, per exemple, diu moltes coses. I cap és bona. Evitem que això succeeixi.

Pla a mida

Com cada empresa és única, treballem amb plans de manteniment a mesura. Per a donar-te el que necessites de veritat, i res més que això.

Sense permanencia

La resposta ràpida i eficient fa que els clients sentin confiança completa en nosaltres. Per això, mai hem establert contractes de permanència ni obligacions. Et quedes amb nosaltres perquè aquí és on vols que cuidem de la teva empresa.

Serveis sense permanencia