Manteniment web sense permanència ni obligacions

Queda’t perquè t’agrada com et cuidem

Igual que el mòbil o l’ordinador, la web necessita actualitzacions per a estar protegida i còpies de seguretat per a estar tranquils passi el que passi.

A QualityStudio ens encarreguem d’aquest manteniment imprescindible de la web i el hosting. El nostre protocol s’ha dissenyat per a blindar davant els riscos i assegurar que les dades estaran sempre resguardats.

Manteniment web
La tranquil·litat no té preu
Però no prevenir pot sortir molt car

Protecció i seguretat

Utilitzar el principal programari del món per a fer la teva web té mil avantatges i un sol requisit: has d’impedir les vulnerabilitats. Les nostres webs estan protegides amb pany i forrellat, però a vegades ens arriba una empresa amb problemes en el seu web i sabem com es passa de malament.

Backups

El nostre protocol de còpies de seguretat té tres nivells de suport, per a prevenir des de ciberatacs fins a desastres naturals. Fem còpies de seguretat diàries. Ens encantaria que mai les necessitessis, però si ocorre un problema les teves dades estaran resguardades i a punt per a ser recuperades.

Sempre actualitzats

La tecnologia avança cada dia, aquest mòbil que tens a la mà no és el mateix que el de fa cinc anys. Mantenim actualitzats el programari i els plugins de la web, perquè s’obri, es vegi i funcioni bé en els navegadors moderns, així com per a mantenir-la segura.

Continguts

Entrar a la web d’una empresa que té les dades de contacte desactualitzades, imatges de productes que ja no té o un blog amb l’últim article del 2017, per exemple, diu moltes coses. I cap és bona. Evitem que això succeeixi.

Pla a mida