Posicionament SEO amb intenció

Sortir a Google no és el destí. Ho es aconseguir clients.

Sortir a Google no és un capritx. És una necessitat. Perquè és el buscador que utilitza el 90% de les persones. Per això posicionar-se a Google és tenir més visibilitat, més visites i, per tant, més clients.

A QualityStudio som experts en posicionament SEO del bo, del que es fa amb el cap, i per això aconsegueixes resultats. Perquè sortir a Google no és la meta, només és el camí per a aconseguir nous clients.

Quan tinguis a una agència SEO que ho fa amb tota la intenció, funciona. Si vols comprovar-ho, escriu-nos.

La fórmula no és tan secreta
Fer les coses bé i amb criteri

SEO no és el teu nom

Clar que apareixes a Google quan busques la teva marca. Només faltaria. Però el SEO es treballa per a aconseguir més que això. Posicionament SEO és que et trobin els que no et coneixen i necessiten el que tu vens. SEO és arribar a nous clients mitjançant la web.

SEO amb estratègia

És a dir, tenint en compte la intenció dels usuaris perquè et vegin qui ens interessa. Perquè tu no vols rebre deu mil visites, vols tenir més contactes i més clients. Per això, treballem amb el cap, posicionats en els termes que de veritat sumen.

Optimitzem la web

No és un misteri: si fas les coses bé, a Google li agrada i et posa més amunt. SEO no es fer trucs i paranys, és organitzar bé el contingut de la web, optimitzar tècnicament cada pàgina i actualitzar-se quan Google anuncia canvis.

Creem contingut

El contingut és el rei, diu Google. Així que ens encarreguem de crear contingut de valor que porta persones interessades, les reté i contacten amb tu. Si el projecte ho requereix, també et plantegem generar continguts per a tercers i aconseguir backlinks (enllaços entrants).

SEO és no pagar cada clic

El que no vol dir que sigui gratuït, perquè fa falta treball per a aconseguir-ho. Però el gran avantatge del posicionament natural és que no pagues per cada visita de la web i així podem equilibrar el pressupost de Google Ads.

I per aclarir

El posicionament natural no és girar una aixeta, que ara obrim i ara tanquem. És un treball continu que té resultats a poc a poc. I no, no fem SEO a la web que ja tens. Perquè si no s’ha posicionat fins al moment, es millor començar des del principi.

Análisis del tráfico de la web
Quan treballes amb estratègia aconsegueixes més, molt més

Actualitat

Sobre posicionament SEO i Google

A QualityStudio, sempre estem al dia de les novetats del sector en matèria de disseny, SEO, Google Ads,…

Autoritzo l'enviament d'informació.

Contacta amb QualityStudio

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a aconseguir les teves metes