Posicionament SEO amb intenció

Sortir a Google no és el destí. Ho es aconseguir clients.

Sortir a Google no és un capritx. És una necessitat. Perquè és el buscador que utilitza el 90% de les persones. Per això posicionar-se a Google és tenir més visibilitat, més visites i, per tant, més clients.

A QualityStudio som experts en posicionament SEO del bo, del que es fa amb el cap, i per això aconsegueixes resultats. Perquè sortir a Google no és la meta, només és el camí per a aconseguir nous clients.

Quan tinguis a una agència SEO que ho fa amb tota la intenció, funciona. Si vols comprovar-ho, escriu-nos.

La fórmula no és tan secreta
Fer les coses bé i amb criteri

SEO no és el teu nom

Clar que apareixes a Google quan busques la teva marca. Només faltaria. Però el SEO es treballa per a aconseguir més que això. Posicionament SEO és que et trobin els que no et coneixen i necessiten el que tu vens. SEO és arribar a nous clients mitjançant la web.

SEO amb estratègia

És a dir, tenint en compte la intenció dels usuaris perquè et vegin qui ens interessa. Perquè tu no vols rebre deu mil visites, vols tenir més contactes i més clients. Per això, treballem amb el cap, posicionats en els termes que de veritat sumen.

Optimitzem la web

No és un misteri: si fas les coses bé, a Google li agrada i et posa més amunt. SEO no es fer trucs i paranys, és organitzar bé el contingut de la web, optimitzar tècnicament cada pàgina i actualitzar-se quan Google anuncia canvis.

Creem contingut

El contingut és el rei, diu Google. Així que ens encarreguem de crear contingut de valor que porta persones interessades, les reté i contacten amb tu. Si el projecte ho requereix, també et plantegem generar continguts per a tercers i aconseguir backlinks (enllaços entrants).

SEO és no pagar cada clic