Servidors dedicats

Màxima velocitat, espai i rendiment

Si necessites molt espai per al teu projecte o un rendiment que se surt del normal, t’ajudem a tenir el teu propi servidor dedicat. Tota la potència d’un servidor treballant en exclusiva per a tu i les teves necessitats.

Podràs gestionar el servidor tu mateix. Però si ho prefereixes, ens encarreguem nosaltres de la seva administració, fent-nos responsables del seu bon funcionament i del manteniment del programari.

Servidors dedicats i administrats
Gaudeix dels avantatges. Oblida’t de les preocupacions.

Servidors VPS i Cloud

Sistemes d’última generació i màxima potencia. Actualment, són els servidors que ofereixen millor velocitat i rendiment. Hardware de les primeres marques, que es renova cada 24/48 mesos.

La seguretat és el primer

Els servidors estan protegits per un complet sistema de defensa perimetral i es fan còpies de seguretat diàries en diversos nivells. El sistema està monitorat 24/7, per a reaccionar de manera instantània davant qualsevol incidència.

Ubicats a Espanya

Si vens en línia, és un requisit que la botiga estigui allotjada al nostre país. A més, els servidors locals fan que la resposta de la web sigui més ràpida. Per això, tots els nostres servidors estan allotjats en centres de dades situats a Espanya.

Si vols màxima velocitat i rendiment, parla amb nosaltres

Serveis de marketing i programació web