Parlar clar és el principi del canvi cap a l’èxit.

El teu web i servidor sempre operatius amb Qualitystudio

Si alguna vegada has entrat a una web i has vist missatges com “Error 500: Internal Server Error” o “Error 502: Bad Gateway”, t’adones de seguida de què aquest web té un problema. Aquests avisos notifiquen la caiguda de la web o del servidor, respectivament. Però traduït a un llenguatge senzill es pugui resumir en una frase: el web no està operatiu.

A Qualitystudio, com experts en serveis d’internet, ens ocupem de la que la teva web sempre estigui a ple rendiment. I, si això arriba a ocórrer que la teva web deixi d’estar operativa, ens assegurem què la situació se solucioni a l’instant, prevenint a tot preu conseqüències més grans.

Efectes negatius de tenir el web o el servidor caiguts

S’ha d’actuar ràpidament quan un web o servidor estan caiguts, com diem per abreujar, en cas contrari:

  • Correus i formularis de contacte es perden perquè el correu genera un postmaster i no s’entrega.
  • Es perden ventes durant el temps d’inactivitat d’aquest web, sobretot si es tracta d’una botiga online.
  • Cau el posicionament web. Si Google detecta que el teu web no funciona durant alguns dies, pot penalitzar-la i perdre el treball fet al SEO per mesos i fins i tot anys.
  • Transmets una  pèssima imatge com a empresa i la teva marca es debilita greument.

Ara que ja saps els riscos a curt i mig termini, també has de conèixer la nostra aposta per evitar-los.

Tu web y el servidor siempre operativos con Qualitystudio

Monitorització de webs i servidors 24/7

Tal com pasa amb la salut física, la salut d’un lloc web pot recuperar-se amb facilitat si la detecció és precoç.

A Quality Studio ho sabem, i per això ens preocupem de realitzar monitoratge de webs i servidors 24/7, és a dir, tots els dies de l’any i a totes hores, fins i tot a la nit i els caps de setmana.

Però, ¿què és exactament aquest monitoratge? En poques paraules, consisteix en un sistema d’eines de programari que fa seguiment dels webs i dels servidors de forma constant. En cas de detectar qualsevol falla o problema, envia una alerta instantània per a actuar ràpidament.

Així aconseguim actuar al moment i treballem per solucionar el problema abans que ningú el detecti. En lloc de trigar hores o dies en detectar que hi ha hagut una caiguda, intervenim en temps rècord.

Com a resultat, els nostres clients no pateixen les conseqüències que comentem al principi d’aquest article. Si vols invertir en la teva tranquil·litat per a obtenir millors resultats, contacta amb nosaltres i consulta els nostres programes de manteniment web i de servidors sense compromís.

Si t'ha agradat, comparteix-ho!