Parlar clar és el principi del canvi cap a l’èxit.

Pàgines gratis per a empreses creades amb Google My Business deixaran de funcionar a partir de març de 2024

Atenció a tots els usuaris de Perfils d’Empresa a Google!

Una actualització important afectarà els llocs web associats a aquests perfils. A partir de març de 2024, els llocs web que hagin estat creats amb Perfils d’Empresa a Google, caracteritzats per tenir dominis que terminen en “business.site” i “negocio.site”, deixaran d’estar disponibles.

Això significa que si tens un d’aquests llocs web, els visitants seran redirigits de forma automàtica al teu Perfil d’Empresa a Google quan intentin accedir a la teva web. Aquesta redirecció estarà activa fins al 10 de juny de 2024. Després d’aquesta data, els usuaris que intenten visitar la teva pàgina web veuran un missatge de “Pàgina no trobada”.

És essencial que prenguis mesures per a garantir que el teu negoci continuï tenint presència online. Google recomana que actualitzis el teu Perfil d’Empresa amb l’adreça del nou lloc web creat, utilitzant altres eines com WordPress.

Si realitzes campanyes de Google Ads en el teu lloc web creat amb un Perfil d’Empresa a Google, és important que actualitzis els teus anuncis abans de l’1 de març de 2024 per a dirigir el tràfic a la teva nova pàgina web. En cas contrari, els teus anuncis podrien deixar de funcionar correctament després de la data límit.

A més, si utilitzes un nom de domini personalitzat per a redirigir el tràfic al teu lloc web creat amb un Perfil d’Empresa a Google, tingues en compte que aquesta redirecció també deixarà d’estar disponible després del 10 de juny de 2024. Assegura’t de redirigir el teu domini a tercers a un altre lloc web abans d’aquesta data per a evitar interrupcions en l’accés a la teva empresa online.

Si necessites adaptar-te a aquests canvis i crear un nou lloc web per a la teva empresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T’ajudarem a navegar per aquesta transició sense problemes i garantir que la teva empresa continuï tenint una sòlida presència a Internet.

Páginas web gratis para empresas creadas con Google My Business Profiles

No esperis fins a l’últim minut, contacta amb nosaltres ara per a evitar qualsevol inconvenient futur!

Si t'ha agradat, comparteix-ho!