Parlar clar és el principi del canvi cap a l’èxit.

Per què haig de renovar la meva web?

El disseny de les pàgines web és una cosa que varia a una velocitat de vertigen, i per això moltes empreses han d’anar actualitzant-se cada cert temps per a adaptar-se a les noves necessitats d’Internet.

Les tendències en el món web no deixen de canviar any rere any, per això, si el disseny de la nostra web és antiquat o no ofereix unes característiques determinades que ajuden a la navegació, la nostra empresa quedarà mal parada i l’usuari en qüestió buscarà una alternativa diferent. En això recau la importància de renovar el lloc web.

Què ha de tenir la web de la meva empresa?

Entre els diferents elements que faran de la web de la teva empresa un lloc ideal, trobem els següents:

  • Navegació. La web ha de ser intuïtiva i amigable, perquè el contingut pugui trobar-se amb facilitat i l’usuari no hagi de trencar-se el cap per a saber on li portarà cada enllaç. Podem trobar web en les quals el contingut no està ben estructurat o l’usuari es confon perquè no sap on ha de punxar per a trobar la informació que necessita. A més, una web que estigui repleta de lletres, tampoc resulta atractiva. L’ideal és trobar un balanç entre la funcionalitat i optimització dels recursos.

  • Disseny. El millor és seguir la màxima «menys és més». Amb això, el que volem dir és que un disseny atractiu i fàcil d’usar alhora pot ajudar al fet que la web de la teva empresa arribi a un públic més ampli. Està comprovat que un disseny minimalista i senzill és més amigable i intuïtiu i més còmode per a la navegació. A més, actualment es busca que el disseny sigui Responsive, és a dir, que permeti que s’adapti a qualsevol plataforma i explorador.

Velocitat: la màxima del 2018

Recentment, Google ha confirmat que se centraran molt més en la velocitat de les pàgines per a la cerca des del mòbil. Amb aquesta nova actualització, anomenada «Speed Update«, les pàgines el rendiment de les quals sigui excessivament lent veuran una millora en la seva velocitat de navegació.

Es basa a aplicar el mateix estàndard a totes les pàgines, deixant de costat la tecnologia usada per a la seva creació. Amb això el que es busca és que, a més que les webs siguin Responsive, també carregui ràpid en el telèfon mòbil i puguin utilitzar-se les últimes tecnologies disponibles.

En la nostra empresa, a més d’oferir-te sempre una creació de pàgines web responsive, treballem perquè el disseny sigui flexible i còmode, que pugui adaptar-se a tota mena de plantilles i de plataformes de navegació. D’aquesta manera ajudem a fer que la teva empresa es vegi més atractiva, actualitzada i optimitzada en cada moment per als usuaris.

A Quality Studio estem sempre disposats a ajudar-te, per la qual cosa si tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres punxant en el botó.

Si t'ha agradat, comparteix-ho!