Presència Avançada a Internet

El principal objectiu d’aquesta categoria és la prestació de funcionalitats i/o serveis que assegurin el teu posicionament a Internet, augmentant el teu abast de potencials clients i incrementant el tràfic de visites a la teva/es plataforma/es. Des de QualityStudio ajudem a la teva empresa a posicionar la teva web a Internet, per a generar contactes i/o vendes.

Import de l’ajuda

2000€

Vols saber-ne més?

Dubtes freqüents i informació sobre el Kit digital
 • Posicionament bàsic a internet: la solució haurà de posicionar la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de la teva empresa en el principals sites, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.
 • Anàlisi de paraules clau: Gestió, cerca i anàlisi de paraules clau amb la finalitat de desenvolupar estratègies útils perquè els cercadors classifiquin el contingut i ajudin als usuaris a trobar resultats rellevants per a les seves consultes.
 • Anàlisi de la competència: la solució inclou un anàlisi mensual de la competència per a informar-te de la teva situació enfront d’altres competidors.
 • SEO On-Page: la solució ha d’oferir un servei mínim de dues pàgines o apartats SEO On-Page, optimitzant l’estructura i el contingut intern per a millorar la posició natural de la teva pime als cercadors, així com la indexació i jerarquització del contingut.
 • SEO Off-Page: la solució haurà de proveir aquest servei, que comportarà l’execució d’accions fora de l’entorn del lloc web per a millorar el teu posicionament orgànic.
 • Informes mensuals de seguiment: la solució inclou un informe mensual dels resultats de les accions executades per a generar consciència de l’evolució i la repercussió de les mateixes en la presència a internet del teu negoci.

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Sempre treballem sota pressupost, depenent del projecte. No tenim preus tancats, tot depèn de les teves necessitats.
 • Ser una petita empresa, microempresa o persona en situació d’autoocupació (fins a 49 empleats).
 • Estar al corrent de pagaments de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
 • Estar inscrit en el Cens d’empresaris, professionals i retenidors de l’Agència Estatal d’Administració Tributària o en el cens equivalent de l’Administració Tributària Foral.
 • No incórrer en cap de les incompatibilitats de la Llei General de Subvencions.
 • No tenir consideració d’empresa en crisi.
 • No superar el límit d’ajudes minimis (de petita quantia).
 1. Registrar-se en Acelera pyme i realitzar el test d’autodiagnòstic per a comprovar el nivell de digitalització de la teva empresa.
 2. Consultar el catàleg de solucions digitals del Kit Digital.
 3. Sol·licitar l’ajuda del Kit Digital a la seu electrònica de Red.es emplenant el formulari.
 4. Triar la o les solucions que millor s’adapten al negoci.
 5. Signar un acord de prestació de Solucions Digitals amb els Agents Digitalitzadors que implantaran la solució.
Si necessites el Kit Digital, parla amb nosaltres avui mateix
Autoritzo l'enviament d'informació.

Contacta amb QualityStudio